@niedzielnytata: A czemu nie skorzystasz? jak chcę być przyjaciółką to niech Ci nagania fajne dziewczyny! Nigdy mi się nie zdarzyło wpaść w friendzone, ale gdyby się mleko rozlało to wykorzystałbym to na obopólną korzyść, niech ona ma przyjaciela skoro sama się zaoferowała zamiast powiedzieć s--------j, a ty miej przyjaciółkę...
@niedzielnytata: a Ty mireczku łap okazję, tylko pamiętaj że przyjaciel to nie poduszka do wypłakiwania smutków i wysłuchiwania o fajnych chłopakach, tylko ktoś komu możesz szczerze powiedzieć że strasznie przytył i się nie obrazi, a on może Ci powiedzieć że jesteś 4/10 i Ty też nie powinieneś się obrazić! Ale jeśli chcesz to przerobić na sytuację friends with benefits to nawet nie próbuj! bo do tego trzeba już pozbyć się
@MirekMireczek: Znam osobę której się udało (ʘ‿ʘ) Bardzo dobrze wykorzystał przyjaźń, przeszedł parę związków i wylądował z przyjaciółką w łóżku, zajęło mu to parę lat, i wymagało sporej przemiany, ale się udało. Inna sprawa że teraz twierdzi że nie było warto bo później to on czuł się niekomfortowo sypiając z nią, ale udać się udało. Trzeba zawsze umieć przekuć porażkę na swoją korzyść, a że w
Zauważ, OP-ie, że FZ to NIE jest dobra pozycja do przerobienia na związek. Niektórym się udaje, ale szanse są bardzo małe. Lepiej nie tracić czasu na coś, co samo deklaruje, że te szanse takie są. Lepiej poświęcić zasoby na coś innego.
@Sh1eldeR: Nie wiem, moze to bardzo malo prawdopodobne ale mi sie kilka razy udalo zmienic FZ w prawdziwy zwiazek i wydaje mi sie ze takie zwiazki jakosciowo sa o
#logikarozowychpaskow
źródło: comment_9x5twwfWFG87vvqcq7FHq8afjznazk7B.jpg
PobierzA nie friendzone?
Nigdy mi się nie zdarzyło wpaść w friendzone, ale gdyby się mleko rozlało to wykorzystałbym to na obopólną korzyść,
niech ona ma przyjaciela skoro sama się zaoferowała zamiast powiedzieć s--------j, a ty miej przyjaciółkę...
Ale jeśli chcesz to przerobić na sytuację friends with benefits to nawet nie próbuj! bo do tego trzeba już pozbyć się
Bardzo dobrze wykorzystał przyjaźń, przeszedł parę związków i wylądował z przyjaciółką w łóżku, zajęło mu to parę lat, i wymagało sporej przemiany, ale się udało. Inna sprawa że teraz twierdzi że nie było warto bo później to on czuł się niekomfortowo sypiając z nią, ale udać się udało.
Trzeba zawsze umieć przekuć porażkę na swoją korzyść, a że w
@Sh1eldeR: Nie wiem, moze to bardzo malo prawdopodobne ale mi sie kilka razy udalo zmienic FZ w prawdziwy zwiazek i wydaje mi sie ze takie zwiazki jakosciowo sa o