Aktywne Wpisy
KonwersatorZabytkow +346
Baby domagają się żeby szkoła zapewniała darmowe podpaski bo jak to argumentują "okres może przyjść wcześniej niż się spodziewają"
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
kopek +2
Szukam fajnej nazwy na stronę gdzie będę zamieszczał swoje fotografie - głównie krajobrazy.
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
kto pamięta "Silent Library"?
#czarnyhumor #heheszki #nocnazmiana #wykopjointclub
Tego typu programy to nie #czarnyhumor tylko #gimbohumor i #debilewakcji
To ty tagujesz jakiś gimbusiarski humor jako czarny humor. Przecież to wszystko jest ustawione jak mecze Arka Gdyni.
Moim zdaniem upośledzenie umysłowe to nie czarny humor. Obstawiam, że oni dostali kasę niezależnie od tych zadań bo jeśli oni byli zespołem który dostaje hajs za każde wykonane zadanie to chcieliby je wykonywać po najmniejszej linii oporu a nie, żeby jak w pierwszym zadaniu jak najmocniej #!$%@?ć tymi piłkami temu gościowi.