Aktywne Wpisy
kubanfs +145
#famemma 100% zadowolenia kto chce link do team zostawia plusa
Hug0Stiglitz +1550
Jacek Jaworek ukrywa się już ok 800 dni.
ZAPLUSUJ TEN WPIS a zawołam Cię jeśli Seba Waldemar „szybkoalebezpiecznie” Majtczak, zamieszkały w Łodzi przy ul. Tymienickiego 25C/412, syn Violetty i Jarosława „syn był tylko uczestnikiem i dostaniecie pozwy” zamieszkałych w Łodzi przy ul. Zygmunta 129/131 - przekroczy wynik rekordzisty Jacka i będzie ścigany, przez nieudolny wymiar sprawiedliwości przez ponad 800 dni.
#wypadek #bmw #a1 #jacekjaworek #majtczak
ZAPLUSUJ TEN WPIS a zawołam Cię jeśli Seba Waldemar „szybkoalebezpiecznie” Majtczak, zamieszkały w Łodzi przy ul. Tymienickiego 25C/412, syn Violetty i Jarosława „syn był tylko uczestnikiem i dostaniecie pozwy” zamieszkałych w Łodzi przy ul. Zygmunta 129/131 - przekroczy wynik rekordzisty Jacka i będzie ścigany, przez nieudolny wymiar sprawiedliwości przez ponad 800 dni.
#wypadek #bmw #a1 #jacekjaworek #majtczak
#bluetooth #android #gps
Taki dynamiczny pomiar z fixem ma dokładność +- 1 m, stąd pytam skąd on pobierze fixa (do tego potrzebuje połączenia z internetem/siecią GPRS).
Nawet do profesjonalnych "grzybów" geodezyjnych wkłada się karty sim, bo bez tego
Taki odbiornik ma dokładnośc 5-10m więc już to jest lepsze niż telefon a z tego co widzę, bo aż sprawdziłem, większość tych gps ma w sobie kartę sim i od razu łączą się z
Poczytaj lepiej zanim się wypowiesz w temacie bo bredzisz.
@sylwke3100: NIE NIE NIE.
Fix zwiększa dokładność, sygnał bez fixa jest tak dokładny jakbyś sobie narysował na mapie drogę i ją zmierzył linijką...
A co do kart to mówiłem o allegro ale większość z tych co oglądałem była po 600 zł i tak były z kartami, pewnie włożonymi przez polskich sprzedawców.
@Zord0n: Czyli głupoty gadasz.
Pokaż mi je?
@sylwke3100: Bo?
Możesz mi więc powiedzieć czym charakteryzują się te pomiary, na jakich częstotliwościach działają i z jakiej techniki pomiarów korzystają?
Przecież to nawet nie jest porządne ON THE FLY bo nie mają statyczne inicjalizacji, więc o czym ty do mnie mówisz? Jaka tam może być dokładność? Masz ty pojecie o czym rozmawiasz?