Aktywne Wpisy

olo1917 +847
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta

Tumurochir +176

Właściwie to najchętniej sprobowałbym nodejs - macie jakieś większe przeciwskazania ?
@ChestNoot: tak, to JS, język do robienia fancy formularzy napisany w tydzień
Mimo wszystko najprzyjemniej pracowało mi się z Django, z RoRem pracowałem chwilę, ale jakoś mi nie przypadł do gustu.
@Sarpens: właśnie, MongoDB tez chce ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@zwierzak2003: też nie do końca, nie ma już takiego hype ale pracy jest dużo, zwłaszcza tej dobrze płatnej, tyle że teraz to jest zwykłe RoR + coś tam jsowego.
@zwierzak2003: ta opcja chyba jednak wygra, patrząc przyszłościowo Python to najlepszy wybór
Komentarz usunięty przez autora
* backend strony www
* frontend strony www
* aplikację mobilną na iOS, Android, WP itp.
* aplikację okienkową pod Linuxa, Windowsa, Maca
* plugin do przeglądarki
* grę 2d/3d
* soft do mikrourządzeń
itp.
A sam język, trudno go ocenić bo z jednej strony to najbardziej powalony język na świecie, z drugiej strony oferuje
@zwierzak2003: Dobrze rozumiem, że gdyby wybrali pythona to nie czuliby się zatrzymani i nie chcieli zmieniać języka? Możesz napisać dlaczego, bo mnie to ciekawi.