Aktywne Wpisy
KwasneJablko +104
MallaCzarna +7
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
2. Kinol zatkany, spać się nie da
3. Poszedłem się zarejestrować
4. Rejestracja czynna od 7:30
5. Ja jestem tu od 6:30 #taktyk
6. Mam "pool position"
7. Siedzę przy wejściu
8. Każdy pyta "kto jest ostatni"
10. Ja na to: tyś jest ostatni...
11. Wszystkie mochery dziwnie na mnie patrzo...
Profit: Wszystkie mochery so za mno i #!$%@? jak to młodzi źli, ślubów nie majo i wyjezdzajo... (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja w zeszłym tygodniu się umęczyłem okrutnie, zdrowia życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam oddaję już ładnych kilka lat, ale jeszcze nawet książeczki nie zrobiłem. :S
wpadam dziś do przychodni o 8 jak otwieraja, bo dodzwonić się nie można
lekarz od 10
wracam o 9, jestem 5 w kolejce-brak numerkow
przychodzi jakiś typ o 10 że on jest czwarty bo już był się o 8 rejestrować
ja rotfl xD "chyba nie"
i gosciu się kłóci że on tu mówił komuś, że jest za nim, nikt nic nie wie i jeszcze chciał mi się chamsko wepchac w
@Wirtuoz: Kiedyś na takie leczenie (Gripex, Fervex itp.) straciłem kila dni i nic nie pomogła, a wręcz się pogarszało, więc wizyta u lekarza nieraz jest konieczna - po pierwsze antybiotyk, po drugie nie musisz chodzić do roboty i możesz się "wygrzać".