Wpis z mikrobloga

Wczoraj zacząłem oglądać początek tego 24h wyścigu Rolexa Daytona... I obejrzałem cały :D
Strasznie mnie te wyścigi wciągnęły.
Jaki jest najlepszy kanał, albo strona gdzie streamują większość wyścigów i można sobie codziennie pooglądać ładne szybkie samochodziki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wyscigi #motorsport #motoryzacja
  • 5
  • Odpowiedz
@pjotregg: Różnie :P Część można oglądać za darmo w internecie, część ma płatne streamy, a część tylko w TV (tzn. oficjalnie, bo nieoficjalnie to wszystko można w internecie obejrzeć). Teraz niewiele się dzieje tak naprawdę, bo sezon zaczyna się w marcu/kwietniu i wtedy rusza większość serii.

Za tydzień odbędzie się Bathurst 12h, też warto oglądać, bo tam zawsze dużo się dzieje
Tak wyglądała końcówka 2 lata temu: https://www.youtube.com/watch?v=lNyxBm6dvZ4
A tak rok
  • Odpowiedz
@radd00: Obejrzałem Bathurst. Miazga :D

W 1 miałem nadzieje, że sls go złapie, ale niestety nie dało rady. Ferrari cały czas trzymało się wewnętrznej, a na prostej zostawiało slsa w tyle.

W 2 jak tylko zobaczyłem nismo pomyślałem "oho, to no już wiemy kto wygra..." Jego przyśpieszenie po prostu zmiażdżyło resztę. GTR zniszczył ich przyśpieszeniem dzięki tej chwili kiedy wszyscy nie byli rozpędzeni po chwilowej przerwie nismo zmiażdżył konkurencje :D

Jutro
  • Odpowiedz