Aktywne Wpisy
wykop +128
Czy wiecie, że nie trzeba wychodzić z domu aby wesprzeć @fundacjawosp (ʘ‿ʘ)
Można to zrobić nie ruszając się nawet sprzed komputera! Jak? To bardzo proste, wystarczy wpłacić pieniądze do
e-skarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop2
31. Finał poświęcony został zbiórce funduszy na rzecz walki z sepsą. Temat niezwykle ważny, bo tylko w 2017 roku #sepsa wystąpiła u 49 milionów ludzi na świecie, a aż 11 milionów zmarło z jej powodu. Prawie
Można to zrobić nie ruszając się nawet sprzed komputera! Jak? To bardzo proste, wystarczy wpłacić pieniądze do
e-skarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop2
31. Finał poświęcony został zbiórce funduszy na rzecz walki z sepsą. Temat niezwykle ważny, bo tylko w 2017 roku #sepsa wystąpiła u 49 milionów ludzi na świecie, a aż 11 milionów zmarło z jej powodu. Prawie
alfaiomega1 +22
Ja to jestem chyba #!$%@? głupi. Serio, jestem debilem. Czy tylko ja mam problemy z definicjami prostych rzeczy/czynności?
Uczę się teraz do egzaminu z baz danych. Posiadam egzaminy z poprzednich lat, więc próbuję je sobie rozwiązać - a kij, może się jakieś elementy powtórzą. I tutaj powątpiewam w swoje możliwości intelektualne. Przykład pytania:
Myślę, #!$%@?, proste #!$%@?. Próbuję w myślach ułożyć odpowiedź... i na próbach się kończy. W głowie mam całą strukturę przykładowego schematu, bo przecież projektowaliśmy ich na zajęciach co najmniej kilka - ale nie potrafię tego widma wyobraźni przenieść na papier. #!$%@?, no po prostu nie mogę ubrać tego w słowa.
Odpowiedź powinna być mniej więcej taka:
W życiu bym tak pięknej definicji nie wyłuskał z głębin mojego umysłu. Co gorsze, patrząc na odpowiedź jest ona banalna. Nic tylko wykuć. Ale kucie czegoś na pamięć jest dla mnie katorgą. Wchodzi i zaraz wylatuje :<
Nie cierpię tego. Naprawdę próbuję się uczyć, ba próbuję się NAuczyć, ale co z tego jak za chwilę wszystko, dosłownie, wyparuje z mojego mózgu. Chciałbym się urodzić z lepszą pamięcią, no ale matka natura #!$%@?.
Komentarz usunięty przez autora
Ręce
Komentarz usunięty przez autora
@Coreman: Lepiej, ale nadal nagannie :P