Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
psycha +9
Mirasy, marzy mi sie wyprawa motocyklowa do Austrii. Problem w tym że nie mam jeszcze doświadczenia w tak długich wyprawach. Najdalsza,to Czechy 200km w dwie strony w jeden dzień. A takie Alpy to 800km w jedną stronę plus trasy w Alpach plus powrót. Najgorzej ze nie wiem czy byłbym w stanie spakować się w sam plecak. Czy w dwa dni bym się wyrobił, spanie w jakimś pensjonacie jedzenie w knajpie. Czy mozna ryzykować i nie brać żadnych części zamiennych itp. Jeśli chodzi o ubiór to mam skórzane dwu częściowe kombi buty rękawice itp. Żadnych tekstyliów ani przeciwdeszczowych. Żadnego doświadczenia i moto 660 ale singiel czuli max 120km
Co do