Aktywne Wpisy
xEm +557
# Dlaczego chrześcijaństwo podbiło świat? Brutalna prawda o Imperium Rzymskim i rewolucji Jezusa
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo
Rozkminiałem ostatnio fenomen chrześcijaństwa - jak mała sekta z peryferii imperium zdominowała cały świat zachodni? To ciekawe spojrzenie na fundamenty naszej cywilizacji.
Brutalny świat za fasadą marmurowych kolumn
Cesarstwo

Lardor +552
źródło: temp_file3685433317261301144
Pobierz

Steam Early Access ssie, bo byle g---o może tam trafić, a jak twórca potem zignoruje temat, to jest kicha i potrzeba kastracji i linczu medialnego by sprawa się ruszyła. To jest be.
Natomiast to, co zrobił #gog, to jest coś zajebistego. Ich Games in Development to jest tym, czym Steam Early Access powinno być. Ale nie będzie, bo Valve najwyraźniej ma wyłożone na to co trafia u nich do sprzedaży.
Kupiłem z Early Access na steamie
DayZ
Prison Architect i nie żałuję.
Strasznie dużo osób narzeka, że lecą w c---a i nie kończą gry.
Komentarz usunięty przez autora
No fakt, na steamie kiepsko z moderacją Early Access i
Nie jest kiepsko. Coś czego nie ma nie może być kiepskie. Już nawet Shakes & Fidget trafia na Steam XD
No właśnie, trzeba się gimnastykować i efekt końcowy wcale nie musi być pozytywny. Tu nie trzeba, klikasz i czekasz na zwrotkę.
Wiem o tym - zwykle jest to wykorzystywane przez twórców do testowania łatek (ostatnio tak robił Fallout 4 i Pillars of Eternity). No i na GOG twórca nie