Wpis z mikrobloga

Pytanie do ludzi związanych z #budownictwo #inzynieriasrodowiska Co sądzicie o branży technologii bezwykopowych? Na pśk na magisterce jest program studiów na jednej specjalności nastawiony na bezwykopową odnowę, budowę, renowację infrastruktury wod-kan itp. a z tego co wiem nie ma nigdzie w kraju tego typu programu studiow i zastanawiam się czy warto, jake będą perspektywy na pracę w Polsce, może w #uk ?

#studbaza #pytanie #instalacjesanitarne
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Detergent: wykonuje się u nas takie rzeczy, a i owszem, rynek będzie się rozwijał, bo zdecydowanie lepiej jest podrążyć niektóre rzeczy niż rozkopywać nawierzchnię. Jest z taką pracą tylko jeden problem - ilość wyjazdówek będzie zdecydowanie większa niż w reszcie specjalizacji.
Będąc na inżynierii środowiska wybrałbym klimatyzacje
  • Odpowiedz
@Detergent: nie warto się ograniczać bo firm takich dużych w pl jest z 4. Sam pracowałem kiedyś w technologiach bezwykopowych i jakoś specjalnie tam nic trudnego nie ma. Po pół roku masz ogarnięte co trzeba.
Jak @MarianKolasa: pisze, ja też taką drogę wybrałem i siedzę teraz w klimatyzacji. Jednak to był lepszy wybór.
  • Odpowiedz