@paczczczacz: jakiś miliards lat temu jak to leciało w tv na pocz atu, to chcąc niechcąc półokiem to oglądałem bo mama oglądała, to tylko tego Tracza zapamiętałem, że jeszcze gadał z takim starym co nic nie mówił i co się potem z tym Traczem stało.. 'nawrócił się' czy coś? tam mi się coś zdaje bo potem już nie był takim hardcorem...
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy. Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie. Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza. Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Powyżej projekt wykonany przez Amerykanina a poniżej projekt naszych rodaków. Dziś już wiemy, który wygrał. Bo to takie ładne amerykanskie xD #heheszki #warszawa
Dla Angeli (byłej żony Janusza) jest on ostatnią możliwością pozyskania pieniędzy na leczenie umierającego ojca.
Tracz dobroczyńca. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
// od 12:00 min cd
@paczczczacz: jakiś miliards lat temu jak to leciało w tv na pocz atu, to chcąc niechcąc półokiem to oglądałem bo mama oglądała, to tylko tego Tracza zapamiętałem, że jeszcze gadał z takim starym co nic nie mówił i co się potem z tym Traczem stało.. 'nawrócił się' czy coś? tam mi się coś zdaje bo potem już nie był takim hardcorem...