Aktywne Wpisy
_gabriel +14
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
kopek +859
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
Chciałbym podzielić się moją nową aplikacją która pozwala na dynamiczną edycja kodu html stron online. Innymi słowy robi to samo co firebug(sławny plugin z firefoxa). Narazie jest możliwość edytowania kodu po kliknięciu na element(klikasz na button i wyświetla ci się kodu który opowiada za jego wyświetlanie), edycja całego kodu i edycja poszczególnych elementów.
Tutaj łapcie linka do sklepu google:
link do sklepu google play
Aplikacja jest darmowa oczywiście, jak ci się spodoba możesz napisać opinię,kliknąć w reklamę lub kupić wersję premium ;)
Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek sugestię bo chętnie bym coś poprawił ale już nie mam pomysłów.
Dzięki ;]
#android #androiddev #androidmarket #aplikacje #programujzwykopem #programowanie #webdev
document.body.contentEditable = true;
Dd teraz możesz dowolnie edytować stronę. Możesz wdrożyć coś takiego.
teraz też możesz edytować stronę jak chcesz więc nie wiem co więcej dałaby ta komenda
@lerner: dzięki jesteś genialny! znalazłem nową funkcjonalność
Teraz się zastanawiam czy nie zrobić konsoli przeglądarki w mojej appce, chyba wiem jak miałbym to zrobić