Wpis z mikrobloga

Myję sobie zęby bo miałem zaraz wychodzić, a tu nagle dzwoni domofon. Myślę sobie pewnie jeden z ulotkarzy chce żeby mu otworzyć, w związku z tym nie reaguję. Lecz dzwoni drugi raz, a ulotkarze nigdy nie dzwonią dwa razy, więc z pianą w ustach lecę odebrać. Okazuje się, że kurier. Znów myślę, że chyba nic nie zamawiałem kurierem, ale wpuszczam i idę szybko wypłukać pianę z ust, a następnie lecę otworzyć drzwi mieszkania. Odbieram paczuszkę od kuriera i już domyślam się że to #wykopoczta. Czytam adres nadawcy i kurdę znam tę osobę. Specyficzne nazwisko od razu skojarzyło mi się z Nickiem wykopowicza, któremu wysłałem paczkę w III edycji wykopoczty. Czyżby losowanie było ustawione? Miałem dobrą pamięć, rok minął a ja pamiętam, że wysyłałem coś do @surma.

Dzięki @surma paczka dotarła!!! Ekstra cukierasy, a i Tofifi jest jednym z moich ulubionych słodkich przysmaków, które rzadko mam okazję jeść. No i wreszcie jestem właścicielem wykokostki!!! Ale tylko do następnej edycji wykopoczty:(, bo zrobię jak prosiłeś, kopsnę ją kolejnemu wykopowiczowi w następnym liście. Zobowiązuje mnie to do brania udziału w następnej edycji:)

Kiedy przypomniałeś sobie, że to ja do Ciebie pisałem, bo w liście o tym nie wspomniałeś ;>
Unit - Myję sobie zęby bo miałem zaraz wychodzić, a tu nagle dzwoni domofon. Myślę so...

źródło: comment_oJZLXaBm8hsdHaY6yztuNFEAQognLRl2.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kicioch: No wiem, wiem, że on to napisał, ale mam tak mało wpisów, że chciałem swój własny założyć, a nie odpowiadać pod wpisem surmy:P
  • Odpowiedz
@Unit:

Kiedy przypomniałeś sobie, że to ja do Ciebie pisałem, bo w liście o tym nie wspomniałeś ;>

Zaraz po tym jak przesłałeś mi swój adres, a że paczka była już wcześniej przygotowana i czekała na naklejenie listu przewozowego, nie mogłem już nic dopisać:|

Generalnie fajnie że paczka tak szybko dotarła i że zawartość Ci się podoba, ja za swoją jeszcze czekam :|
  • Odpowiedz
@kicioch: Może aż tak spamować wpisami nie będę, bo jednak mam się czym szczycić, że nie mam 50 wpisów/komentarzy a biorę udział w wykopoczcie wbrew regulaminowi :)
  • Odpowiedz
@Unit:

No i wreszcie jestem właścicielem wykokostki!!! Ale tylko do następnej edycji wykopoczty:(, bo zrobię jak prosiłeś, kopsnę ją kolejnemu wykopowiczowi w następnym liście

Zawsze możesz oszukać system i nie brać udziału w następnej edycji :>
  • Odpowiedz
@surma: Jak to nie brać udziału w następnej edycji???!!! Przecież to świetna zabawa:)

Ja swoją paczkę wysłałem pocztą, więc pewnie dojdzie za tydzień:>
  • Odpowiedz