Aktywne Wpisy

SGTIHALIT +1394
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka

buchowo +136
#motoryzacja #polskiedrogi
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i

Pracodomy pon-wt. Dziś wizyta w deca w poszukiwaniu nowego kasku (nic ciekawego nie ma, same tribany stoją ;-)). Potem trochę kręcenia się po okolicy.
Statystyki:
Dystans: 44 km
Czas: ◷02:42:33
Średnie tempo: 2:54 min/km
Średnia prędkość: 20,65 km/h
Kalorie: 3587 cal
Średni puls: ❤149.2bpm
Maksymalny puls: ❤190bpm
Dystans: 3 km
Czas: ◷00:13:07
Średnie tempo: 3:07 min/km
Średnia prędkość: 19,18 km/h