@Xanthia: nie masz podkładki prawnej pod pozew. Zapoznaj się z orzeczeniem SA w Poznaniu z 2 września 2010. Krótko mówiąc jeżeli jesteś sprawca określonego wydarzenia, a twoje działania zostaną nagłośnione to twój wizerunek podpada pod wyjątek dla osób publicznych. Mówię to całkiem serio - Twój wizerunek nie podpada pod ochronę z ustawy o prawie autorskim i pokrewnych :):)
@Xanthia: jak widzisz uszanowałem twoją wolę ale zapamiętaj - coś wrzucasz w internet, coś może się zwrócić przeciwko tobie. Masz lekcję anonimowości w internecie
@Xanthia: Użytkownik poprzez umieszczenie danych, wizerunku, komentarzy lub innych treści w Serwisie Wykop.pl wyraża zgodę na wykorzystywanie ich przez Spółkę na potrzeby prowadzenia Serwisu Wykop.pl oraz przez innych Użytkowników w zakresie ich osobistego użytku przez czas nieokreślony.
@elvisiako: jak zobaczyłem to zdjęcie to naprawdę zrozumiałem skąd ta zadyma. Rude farbowane włosy, tani tapeta, oczy pandy, rudy kot... ZNACIE TE WARIATKI??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#szkola #zamach jestem zawiedziony, że w całym przekazie medialnym wszyscy prześlizgują się w ciszy nad tematem szkodliwości mediów społecznościowych i jakiejkolwiek próby ograniczenia ich działaności. Nie wiem czy jakieś zjawisko w ostatnich dekadach zrobiło tyle złego dla społeczeństwa co te wszystkie tiktoki, instagramy itd.
dziękuję dobranoc
Gowno moze ci zrobic. Dales link z wypoka.