Aktywne Wpisy
Megasuper +144
Jest zajebiście dobra a wy ekolodzy #!$%@?
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Za tydzień kolega ma #urodziny. Wyprawia imprezę na działce, na której będzie masa alkoholu i jedzenia. Problem w tym, że alkoholu nie tykam, jeść też tam nie będę, bo jestem na redukcji i jem swoje żarcie. Chcę się tylko pojawić na 2-3 godziny i uciekać (nie bawi mnie obserwowanie pijanego towarzystwa). Narzeczona kolegi zbiera "wpisowe" po 100zł na prezent, sęk w tym, że ja nie chcę nic dawać,
Za tydzień kolega ma #urodziny. Wyprawia imprezę na działce, na której będzie masa alkoholu i jedzenia. Problem w tym, że alkoholu nie tykam, jeść też tam nie będę, bo jestem na redukcji i jem swoje żarcie. Chcę się tylko pojawić na 2-3 godziny i uciekać (nie bawi mnie obserwowanie pijanego towarzystwa). Narzeczona kolegi zbiera "wpisowe" po 100zł na prezent, sęk w tym, że ja nie chcę nic dawać,
Składać się?
- Tak 73.8% (453)
- Nie 26.2% (161)
#4konserwy #neuropa #polityka #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez moderatora
Pick one
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/teleexpress-na-czele-ogladalnosci-dziennikow-330-tys-widzow-faktow-w-tvn24
Trochę mniej niż wiadomości mają Fakty TVN a tam masz propagandę w drugą stronę. Panikujecie jakby kim dzong Kaczyński zamierzał zlikwidować prywatną TV
Czasem to się
Nikt mnie nie rozgrywa bo jestem za likwidacją mediów państwowych pokazujących politykę. Oglądałem 2 razy Tv od czasu przejęcie do Pis i widzę ten program w niedziele rano gdzie jest więcej ugrupowań niż za PO i jakiś program na dwójce chyba gdzie był Ziemkiewicz i jakaś babka z
@ediz4: jak powiedziałem, ja się w temacie mediów specjalnie nie udzielam, ale nie powinno Cię dziwić, że ludzie się oburzają. Jeszcze kilka miesięcy temu takie oburzenie kierowane było pod adresem TVP za innej władzy, teraz się odwróciły strony barykady, to ludzie wówczas milczący dostrzegają rzeczy, które ich bolą.
Moje oskarżenie w stosunku do kucy jest kierowane w próżnię, nie
@stekelenburg2: Ależ mamy. Tylko czy to problem? Póki co to zmiany są mocno na plus w stosunku do tego co było.
@LibertyPrime: grunt, że przynajmniej co do tego się zgadzamy. Myślałem, że ironia w poście jest nakierowana na negację tego.
Było i sporo osób które teraz krzyczą wtedy bagatelizowało problem i gadało o oblężonej twierdzy.
Odnoszę się do występowania innych opcji w TV publicznej. Osobiście oglądam raczej
@ediz4: niejeden jeszcze zostanie przyłapany na nierównym traktowaniu poszczególnych opcji politycznych.