Wpis z mikrobloga

@ediz4: po pierwsze, to ja nie panikuję, bo dobrze wiedziałem co się będzie działo i narzekać mogę jedynie na tempo zmian. To, że się odezwę raz na ruski rok w temacie mediów, nie znaczy od razu paniki. Po drugie moje zdziwienie dotyczy tego, że op próbuje pokazać, że dzięki zaproszeniu do tvp info kogoś lewicowego, rzekomo nie mamy problemu zawłaszczenia tv. Moim zdaniem to takiej tezy nie udowadnia.

Czasem to się
@stekelenburg2: Hmm. Ty może nie ale już dzisiaj któryś z kolei taki wpis.

Czasem to się dziwię, jak prosto jest rozegrać niektórych kucy...

Nikt mnie nie rozgrywa bo jestem za likwidacją mediów państwowych pokazujących politykę. Oglądałem 2 razy Tv od czasu przejęcie do Pis i widzę ten program w niedziele rano gdzie jest więcej ugrupowań niż za PO i jakiś program na dwójce chyba gdzie był Ziemkiewicz i jakaś babka z
Hmm. Ty może nie ale już dzisiaj któryś z kolei taki wpis.

@ediz4: jak powiedziałem, ja się w temacie mediów specjalnie nie udzielam, ale nie powinno Cię dziwić, że ludzie się oburzają. Jeszcze kilka miesięcy temu takie oburzenie kierowane było pod adresem TVP za innej władzy, teraz się odwróciły strony barykady, to ludzie wówczas milczący dostrzegają rzeczy, które ich bolą.

Moje oskarżenie w stosunku do kucy jest kierowane w próżnię, nie
@stekelenburg2: Może i jest wątpliwej jakości - nie oglądam.

Jeszcze kilka miesięcy temu takie oburzenie kierowane było pod adresem TVP za innej władzy...

Było i sporo osób które teraz krzyczą wtedy bagatelizowało problem i gadało o oblężonej twierdzy.

Czytałem na mikro posty prawaków nabijających się z narracji w wiadomościach. Na tym opieram swoją opinię, że przekaz jest wątpliwej jakości...

Odnoszę się do występowania innych opcji w TV publicznej. Osobiście oglądam raczej