Wpis z mikrobloga

Student US tłumaczy się za antyislamskie nalepki
"Nie chciałem nikogo obrazić" - tak swoje zachowanie tłumaczy student, który porozklejał nalepki z napisem "Nie dla islamizacji Europy".

(...) - Nie chodziło tu o kwestie pochodzenia czy religii - mówi student. - Nie miałem jakiegoś większego motywu, że chcę kogoś szkalować, nękać. Bardziej wynikało to z tego, że chciałem sobie przykleić naklejkę. Nie miałem pojęcia, że tam w ogóle mieszkają osoby z wymiany międzynarodowej.

W piątek doszło do spotkania prorektora prof. Jacek Buko ze studentem. Ten obiecał, że przeprosi Turczynki.

http://radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=333103

Czyżby pałka zmiękła?

#neuropa #polska #szczecin
BaronAlvon_PuciPusia - Student US tłumaczy się za antyislamskie nalepki
"Nie chciałe...

źródło: comment_enqPAoaRnGJE0Mcv2I3G3RwQQCWxRrQs.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Usurper: ale za co ma wziąć odpowiedzialność? XD przyjdzie z płynem do mycia okien i zmyje nalepkę, bo tylko tyle zawinił - obraza uczuć religijnych? co to w ogóle są uczucia religijne? ludzi można obrazić, a nie religię.
  • Odpowiedz
@Usurper: A jakby nie przeprosił i by powiedział "że j---ć Islam" itd. to byś pisał
, że tak właśnie sobie wyobrażasz #4konserwy głupie sebixy do którego nic nie dociera i nawet w obliczu wypalenia ze studiów nie wykazuje rozumu i nie przeprosi czyż nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kuciniak: Nie. Jestem dorosłym i poważnym człowiekiem, uważam że należy ponosić konsekwencji swoich czynów. Nikomu nie zabraniam przepraszać, chodzi tylko o to, żeby się głupio nie tłumaczyć, chyba, że wierzysz że chciał sobie tylko naklejki przylepiać ;)
  • Odpowiedz