Aktywne Wpisy
wfyokyga +41
Guwniarze nie znajom
#motoryzacja
Jak ciężko jest wymienić samodzielnie hamulce w aucie? Jest to wykonalne z jakimś tutorialem dla osoby, który nigdy niczego w aucie sama nie robiła?
Jak ciężko jest wymienić samodzielnie hamulce w aucie? Jest to wykonalne z jakimś tutorialem dla osoby, który nigdy niczego w aucie sama nie robiła?
Zacznę jako pierwszy...
Miasto #rumia
Do niedawna była przydrożna restauracja pod nazwą "W domu w którym straszy" - ponoć kiedyś się tam powiesiła młoda kobieta i co jakiś czas ten dom "nawiedza jej duch"(czytałem i pytałem o co chodzi, próbując dowiedzieć się czegokolwiek o tej historii i natknąłem się na kilka zupełnie różnych i sprzecznych informacji - była też wersja o mężczyźnie a nawet 3 powieszonych marynarzach - klasyczna #gownohistoria). Restauracja kariery nie zrobiła...
GOOGLE MAPS:
https://goo.gl/maps/nDxqkf5idtz
Wiem, że to opowieści nie mające nic wspólnego z rzeczywistością, ale horrory też lubimy oglądać mimo, że z szafy nie wyskoczy nam Boogieman:)
P.S. Urodziła się tutaj też Erica Steinbach( ͡° ͜ʖ ͡°).
#sobotazdreszczykiem #urbanlegend #coolstory #creepystory #creepy #glupiewykopowezabawy #rumia
Jest taka babka, ktora zawsze przychodzi pod smietnik od strony boiska OKSu i dokarmia te koty. Zbiera sie ich caly tlum, wiec sa nauczone. Wracam tamtedy z plywalni, wiec widze. ;/