Wpis z mikrobloga

@Internet_the_explorer: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
Zapewne

@jacekKobr: Bardzo dokładne masz źródła. Stawiamże przepadły tak jak kasa na mieszkania dla młodych, czyli mogliśmy je wydać ale PO miało obywateli tak głęboko w dupie że nawet nie chciało im się tej kasy wydawać. dlatego nic o BOŚ nie naspisałem
  • Odpowiedz
Bardzo dokładne masz źródła

@igorf: Akurat w sprawie środków z POIiŚ dla PLK źródła mam dokładne. Skoro w tej sprawie PiS podniósł raban (trolle od Szefernakera zaśmiecali tymi bredniami wykop kilka razy), to dlaczego nie miałby zrobić tego samego w przypadku tej kasy? Zresztą retoryka jest taka sama jak wówczas

bezpowrotna utrata środków

i
  • Odpowiedz
Patrzcie go pierwszy z pazurami się rzuca bronić platformy

@ciasteczkowy-potwor: no, to pięknie trafiłeś. kulą w płot. ani razu w życiu nie głosowałem na kogoś z platformy. Ale wiesz lepiej. Oczywiście wiem dlaczego nie odpowiedziałeś na pozostałe moje pytania :)
WSZAK BRONISZ PIS I ODDASZ ZA NIE ŻYCIE, prawda? :)
a, bo bym zapomniał dopasować się do poziomu: "XXXXDEDDDDDDDDDddd"
  • Odpowiedz
czy dokładnym źródłem jest jednozdaniowa wzmianka z pdfa ministerstwa?

@jacekKobr: no na podstawie jednego zdania z pdfa wyśmiewasz poglądy prawicowe i cały pis, więc jeśli według ciebie to dokładne źródło to stosuje te same starndardy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz