Aktywne Wpisy

Phantom-Zero +2
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
KsiezniczkaDunia +13
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
źródło: FPlZRWTX0AkDsK8
Pobierz

#pytanie #heheszki #feels #kiciochpyta #jakiezycietakiemikro #dzieci #rodzinaprzestepcza #wychowanie
@giermek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiewcaPozogi: @desensitization: @Vladimir_Kotkov: Słyszeliście? xD
Komentarz usunięty przez autora
@Miszur: serio tak mówią? Mnie by to raczej deprymowało.
@Oinizrum: coś w tym jest. Często myślą też, że ich przedmiot jest najważniejszy xD
@gonzollo: No, czasami żałuję że nie zadawałem takim pytań z innych przedmiotów, jestem pewien że moja nauczycielka polskiego z gimbazy nie umiałaby rozwiązać najprostszego równania liniowego etc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gorzej chyba działą to na ludzi wrażliwych, a za takich uważam muzyków, którzy chyba nie potrzebują agresji, tylko spokoju i koncentracji,
@szczurek_87: coś z innej beczki - podobno to, jak chwalimy dzieci, wpływa na ich sposób życia w "dorosłości" - jeżeli mówimy "no spoko,starałeś się i Ci się udało", to wtedy dziecko uczy się cierpliwości i wiary w to, że za którymś razem się uda, jeżeli mówimy "no spoko, jesteś ekstra i Ci się udało", to pokazujemy, że dziecku