Wpis z mikrobloga

@bercikk: To tak Ci zostawię "Bieszczady"

12 sierpnia.

Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pęknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem.

14 października

Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniale! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak
Ojeziu...jak ja bym rzucił wszystko żeby mieszkać w takim miejscu...

@bercikk: To ładnie wygląda tylko na zdjęciu. A poza tym zimno, lód, wszystko szare, upierdliwie, krótkie dni, długie noce, depresyjnie, zaspy, śnieg, roślinność przykryta śniegiem, brak owoców, bulisz za ogrzewanie, wyjście na dwór, do sklepu, pracy, wszystko jest upierdliwe przez wszechobecny mróz i śnieg i tak dalej, i tak dalej. Jak dla mnie mieszkanie na północy nie ma plusów.
@dnasstorm: Jeśli byłbym obrzydliwie bogaty i nie musiał pracować to...nie wiem :D czytać nie lubię, oglądać TV też nie...więc pewnie czytałbym Mirko i szukał miejsca na przeprowadzkę z miłością mojego życia :D