Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@HCLB: Zastanawiam się czy tacy ludzie jak Ty wrzucają czasem coś ciekawego czy nigdy i mogę bezpiecznie banować. Nie chciałbym przegapić ciekawych treści, ale mam wrażenie, że ludzie wrzucający takie ani śmieszne, ani pożyteczne wpisy jednak ciekawych rzeczy i tak nie wrzucą.

Druga notatka na Twój temat zapisana, po trzeciej zazwyczaj banuję.

Nie straszę, bo wiem, że Cię moja #czarnolisto gówno obchodzi, tak sobie rozkminiam publicznie, może ktoś ma podobne przemyślenia.
@HCLB: Ja wiem, że bait, tylko wiesz:
- tu bait
- tu wpis z gównoopinią, która wywołuje gównoburzę, a nawet nie jest opinią autora
- tam jakieś inne szukanie atencji
- tu "śmieszny" obrazek, który śmieszny był "100 razy temu"
- albo "śmieszny" obrazek, który nigdy nie był śmieszny
- albo jeszcze śmieszniejszy żart - kilka obrazków pod sobą, najlepiej murzyn jak patrzy na kurczaka, no niesamowite, co 2 tygodnie w
@noekid: to prawda kiedys mirko mialo poziom, wtedy trzymalem poziom ale teraz to jest wielki blog gdzie kazdy postuje glupoty. nie uzywam.juz mikrobloga a jedynie moj wykop, czasem pojawi sie cos ciekawego ale czesciej takie ciekawe rzeczy sa na reddicie. dlugo sie przed nim bronilen i wybralem, reddit sensowne wpisy i informacje wykop czasem cos ciekawego a tak to jak twitter