Wpis z mikrobloga

@rybeczka: Nie ma nic gorszego niż ludzie, którzy czytają, uważają się za lepszych, inteligentniejszych od wszystkich innych nieczytających albo czytających mniej i mają tam konto, by z uwielbieniem wystawiać recenzje tego typu.
  • Odpowiedz
@Magnolia-Fan: Recenzje tego typu (typu cytowanego przez mirka) z uwielbieniem, ale nieprecyzyjnie, fakt. Chodzi mi o to, że cytowana recenzja nie ma żadnej wartości poznawczej. Dowiadujesz się z niej, że w książce ktoś się obrzuca udkami i kąpie we krwi, cała książka jest przygłupia, nudna i zagmatwana. Zresztą, wiesz pewnie, że o tej książce - krytycznie również - można napisać więcej, nie tylko w sensie objętościowym, bo jest to jedna z
  • Odpowiedz
@rybeczka: 6 tygodni czytać zwykłą wcale niedługa powieść? #!$%@? mać to chyba literka po literce. Co za #!$%@? analfabetka i jeszcze się zastanawia czy jest może za głupia. Skoro #!$%@? ledwo czyta to trudno, żeby jeszcze zrozumiała.
Nie będę tej strony - uświadomi mi tylko bardziej dobitnie, że debili jest więcej niż się spodziewałem.
  • Odpowiedz