Aktywne Wpisy
czarnobialyblog +54
Pozwólcie że opiszę wam jak wygląda #wygryw #chwalesie czyli szczęśliwa (ostatnia) sobota i niedziela singla bez #zwiazki
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Czy OP ma szczęśliwe życie?
- Tak 54.8% (604)
- Nie 45.2% (498)
Tommy__ +77
Ej to w końcu będzie dom z ogrodem i 2 samochody czy mieszkanie mniejsze niż 25 metrów?
#konfederacja #bekazkonfederacji #polityka #nieruchomosci
#konfederacja #bekazkonfederacji #polityka #nieruchomosci
Pierwszy tydzień diety za mną ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ten tydzień wypadł dość słabo. Główną przyczyną są kolokwia, które ponakładały się na ostatnie tygodnie stycznia. Podsumowując wygląda to tak:
3,5h - Siłka,
1h - Bieganie,
2h - Rower,
1h - Ćwiczenia stabilizujące(brzuch + plecy).
Daje to razem 7,5 godziny treningów. Planowo miało być 13-14, jednak są rzeczy ważne i ważniejsze.
P.S Bieganie nocą z czołówką to super sprawa. Nadaje to takiego fajnego klimatu, trochę można pomyśleć i jakoś odciąć się od tej codziennej gonitwy. Widziałem nawet lisa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dieta #rower #bieganie mój tag ->> #filipektrenuje zachęcam do obserwowania.
Ogółem jakieś diety nie mam, są tylko pewne założenia:
- zero słodyczy i słodkich napojów
- nie jeść węglowodanów na kolacje
- jeść ciemne pieczywo
- jeść dużo warzyw i owoców
- zero fast foodów
- zero alkoholu (Jedynie piwo w dni regeneracyjne lub tygodnie przejściowe)
Głównie chodzi mi o to żeby zgubić te 2kg tłuszczu i trochę z formą skoczyć na sezon. Trzymam się też zasad że na kolacje
Komentarz usunięty przez autora