Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Stitch: jedno można poświęcić. To akurat acura więc taka gorsza honda ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak dla mnie fajnie wygląda na tym ujęciu.ps. Różne są gusta.
  • Odpowiedz
  • 0
@Stitch: wiem co to acura ( ͡° ͜ʖ ͡°) u nas jest gorzej postrzegana niż honda stąd tak napisałem. Ps2. Różne są gusta, po raz kolejny napiszę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Stitch: gorzej ze względu na dostępność części. Wersje usa i europa różniły się i dlatego. Nie chodzi mi o samą nsx ale ogólnie o acurę. Jeżeli acura miała by u nas wzięcie to #januszebiznesu ściągali by ze stanów w ilościach większych niż kilkanaście sztuk wszystkich modeli aktualnie stojących na popularnym portalu ogłoszeniowo aukcyjnym.
  • Odpowiedz
@Stitch: ale jakoś chyba nie starasz się mnie zrozumieć ( ͡º ͜ʖ͡º) Opłaca się inne marki ściągać z usa, spalone i po dzwonach których pełno na aukcjach, a acury jedynie się nie opłaca wg Ciebie?
  • Odpowiedz
@Stitch: no nie zgadzam się ( ͡° ͜ʖ ͡°) acur na portalu masz 10. A wersji amerykańskich popularnych modeli przy prostym wyszukiwaniu ponad 50. Wszystkie w cenie poniżej 50kpln. Acura nigdy nie była i nie będzie w polsce popularnym samochodem chętnie kupowanym przez zwykłych ludzi. Takie modele jak nsx, integra, z powodzeniem znajdą właścicieli wśród pasjonatów, reszta to niszowy u nas produkt który znajdzie się jako
  • Odpowiedz
@ropppson: A czy gdziekolwiek napisałem że to Honda albo Acura... Niektórzy są niezwykłymi purystami znaczków... Niezwieśniaczony NSX i nieważne czy Honda czy Acura jest śliczny/a.
  • Odpowiedz