Aktywne Wpisy
Glar +110
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
Szlag mnie za to trafia jak właściciele zaczynają bawić się w matematykę. W ogłoszeniu napisane 1500zł kawalerka, zadowolony wchodzę, przeglądam, a tam 1500+ czynsz administracyjny 400 + woda, światło, gaz 150 + opłata klimatyczna, środowiskowa, składka na WOŚP 100 = pierdyliard. Co mnie obchodzą składowe płatności? Interesuje mnie, jako najemcę, ostateczny koszt i nawet najpiękniejsze zdjęcia i najwznioślejsze opisy rzeczonej rezydencji nie sprawią, że takie mieszkanie wynajmę, jeśli nie mieści się w ramach założonego budżetu!
To marnowanie czasu potencjalnych klientów, bez przełożenia na łatwość zawarcia umowy.
#gorzkiezale #nieruchomosci #warszawa
@paki81: do tego często 3 zdjęcia na krzyż, na których nic nie widać i 4 zdania opisu - pustych frazesów typu: dogodna lokalizacja, blisko biedronka i zapraszam do oglądania.
Inna sprawa to lokalizacja. Wybierz Warszawa ->
Dla mnie logiczna wersja to właśnie podawanie odstępnego jako głównej ceny, a resztą i tak Ty sobie sam płacisz wynajmując. Uczciwie byłoby po prostu podawać choćby widełki cenowe w ogłoszeniu np. za neta i czynsz, bo za prąd/ogrzewanie (jeśli gazowe) już ciężko
Więc nie obwiniajcie tych którzy chcą wynająć, a wynajmujących którzy myślą że płacąc 1200+800 są na lepszej pozycji niż ci co płacą 2k.
#sadbuttrue