Z radością oznajmiam, że coraz bardziej przekonuję się do słuszności inwestycji! Jednak tam, gdzie ma być stabilny - jest, a gdzie trzeba wywijać między drzewami - wywija, i to prawie dokładnie tam, gdzie chcę. ;-) Właśnie taki slalom zaliczyłem dzisiaj na Brodwinie i było nawet szybko! Ogólnie satysfakcja z wypadu niesamowita!! :-)
@Migfirefox: Zdecydowanie inaczej! Musze tez dodac, ze niebagatelny wpływ ma sama szerokość kierownicy. Z początku trochę mnie przerazala, ale powoli zaczynam się przyzwyczajać i przelamywac do coraz węższych przejazdow. :-)
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
http://www.endomondo.com/workouts/186638250/7545842
Z radością oznajmiam, że coraz bardziej przekonuję się do słuszności inwestycji! Jednak tam, gdzie ma być stabilny - jest, a gdzie trzeba wywijać między drzewami - wywija, i to prawie dokładnie tam, gdzie chcę. ;-) Właśnie taki slalom zaliczyłem dzisiaj na Brodwinie i było nawet szybko! Ogólnie satysfakcja z wypadu niesamowita!! :-)
#rowerowyrownik
@Splot: Jak ja się zdziwiłem na pierwszej jeździe moim 29erem, że trochę inaczej się nim jeździ. Chciałem zrobić slalom, a wyszedł lot kamikadze :D