Aktywne Wpisy
Jkl777 +32
Pisanie z dziewczyną:
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
Nooleus +132
I nie zapraszam do dyskusji.
Siemaneczko, opowiem Wam o pewnym Jegomościu ode mnie z pracy (tja, call center).
Mianowicie, typ, nazwijmy go Adrian, bo tak ma na imie, jest k---a "team leader'em" xd j----a moda na zachodnie (bo lepsze) nazwy. Jest sobie tym team leader'em, zero k---a poważania i szacunku od najniższych szczeblem pracowników co dzwonią i zapraszają na spotkania, na których mówi się, że garnki leczą raka, ból d--y i wojnę w Syrii. Koleżka, to taki typowy szczurek, rzucił normalne studia, ażeby studiować ZARZĄDZANIE, bo to jest związane z jego pracą tim lidera (11 zł/h brutto + śmieciówka) xd służbista jakich mało, k---a, pójdziesz wyrzucić coś do kosza i nie klikniesz przerwy, to k---a z---a od razu i uwaga uwaga "czerwona korpo kropka" xd j----y jest od tego uzależniony, robi wjazdy na sale i k---a n--------a tymi kropkami, jak z ckm'u, a potem chyba wali konia w kiblu z satysfakcji, bo nagle znika na pół godziny xd chujka nikt nie trawi, gardzi nim, chodzi j----y zgarbiony, koper na mordzie jak u 13latka, ale jest j-----m tim liderem xd gdybym mógł ustanowić jeden przepis prawny, to kazałbym mu pić mocz do końca życia, nie po to żeby mu nie smakowało, tylko po to, żeby nerki mu powoli siadały i zwijał się z bólu. Musiałem sobie o nim napisać jak prawilny kozak w necie p---a w świecie, bo dziś z-----ł mi 3 czerwone korpo kropki za prawilne krzyżówki technopolu i -10% z pensji :<
#pracbaza #korpo #gorzkiezale