Wpis z mikrobloga

@wesoly_urolog: nie byłoby afery, gdyby nie stalking i gdyby nie PISALI DO NIEJ: ELO NA WYKOPIE TWOJA DUPA lata; >" umrzyj powoli, przez Ciebie Polki mają taką reputację" itd.
Czym niektórzy zrobili kolejną reklamę wszystkim użytkownikom, plus mowa nienawiści. Zarąbisty kontrast do zachowania użytkowników reddit.
  • Odpowiedz
@wesoly_urolog: Mnie to w ogóle dziwi jak ktoś może się przejmować opiniami o nas przez anonimowych internautów. Krzykacze to najczęściej ludzie bez własnego życia, bo gdyby je mieli, to nie mieliby tyle czasu na wylewanie swoich poglądów.
  • Odpowiedz
@wesoly_urolog: no jak to? czepiają się go. To jest chyba ta sama grupa która nie umie dać na czarną pokaznogi na wykopie, potem wyzywa od #!$%@? za kawałek łydki, albo pisze do dziewczyn na privie i pokazuje swoje miejsca intymne. O ile mnie to już nawet nie śmieszy o tyle za dużo razy słyszałem o przypadkach zaszczucia i agresji słownej. Są pewne granice krytyki.
  • Odpowiedz
@wesoly_urolog: Człeniu miałki, jak dziewczyna jest anonimowa w twoim rozumieniu to nie można się do niej zwrócić i nie przeczyta tego co pod fotkami się pisze, dlatego moralizatorzy nie piszą, cała filozofia.
  • Odpowiedz