Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik plebiscytu FIFA i magazynu "France Football" to jest jakaś porażka, ja myślę że to dziennikarskie, k---a głupie społeczeństwo, te k---a banda imbecyli która głosowała na tych k----w karakanów z Barcelony to jest jakieś k---a nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie dziennikarskie, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, pracę, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to p--------e 4,17% Lewego, to was powinno się j---ć k---a, tak się powinno was j---ć, jak tylko was może j---ć Barca. Real was tak nie wyruchał, jak wyrucha was Barcelona, k---a. Aż wasz kukle k---a będą swędziały z bólu. To jest dramat k---a. To jest dramat, że w tym antyludzkim świecie piłkarskim, w tym świecie w którym media k---a nie były w stanie powiedzieć, że Lewandowskiego niedoceniano, że ten człowiek ma 13 bramek w eliminacjach do Euro 2016, że te dziennikarskie K---Y! powtarzam dziennikarskie K---Y! Dziennikarskie K---Y tego człowieka oskarżały o brak formy w reprezentacji i po latach nagle ubóstwiały, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka wprowadzić do pierwszej trójki „Złotej Piłki”. Będzie was Barca ruchała w dupę, będzie was Barca k---a dymała tak, jak was Real nie dymał. Ta k---a, ten mały karakan, j----y Messi śmieć, zniszczy was. Neymary, Suárezy, Alby, telewizje BarcaTV będą wam k---a odbierały smak życia wy k---a idioci. Futbolowi, europejscy idioci. Ja mam to w p-----e k---a, bo mnie stać na wszystko. Będę żył k---a tak! W--------ę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Fracji i będę się z was k---a dziennikarskie i trenerskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy k---a debile, którzy te k-------o Katalońskie wybrali. Nie na Lewego, nie na Ronaldo, tylko na jakieś k---y Katalońskie, aktorzyn w dupę j------h k---a, na Messich p------------w głosowali. To właśnie jest ta k---a FIFA. Przez taką k---ę FIFE, przez was k---a chuje nic się w tej federacji nie zmieni, bo jesteście c--j warci i trzeba was j---ć, r----ć i na was zarabiać, bo jesteście bandą dziennikarskich i trenerskich k----w, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali Lewego, którzyście wspomagali go, dziękuję. Bo to garstka rzetelnych dziennikarzy i dobrych trenerów, garstka dziennikarzy i trenerów, dzisiaj to jest 4,17%, może 4,20%. (Wyłącz ta wuwuzele, bo ci ją wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się k---a w tej k----e FIFIE nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie chuje, że jesteście prymitywami, że k---a wasze p--------e kontrakty to jest wasz majestat, wasza godność. Robota k---a w kadrach i kontrakty na czas nieokreślony, to wy k---a działacze, c--j z wami. Nie warto było k---a, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda k---a gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie k---y głosowały na Messiego niech was szlag trafi, c--j warci jesteście, anty-kibicami jesteście. Dobranoc. Co jest k---a pedale? Co chciałeś powiedzieć? No. Dobra, na razie, w---------m. K---a, szkoda było transferu z BVB do Bayernu, szkoda było k---a ujawniać afery Blattera. Głupia FIFA, głupie działacze k---a, was do Auschwitz tylko zaprowadzić k---a, piecyki włączyć. Szkoda k---a było na was cokolwiek wy głupie chuje wy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pasta #heheszki #pilkanozna #barcelona #realmadryt #bayernmonachium #lewandowski
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach