Aktywne Wpisy
PanMaglev +204
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
m0rr0s +444
Kiedy aborcjonistka z banda hippisów atakuje i obraża polskich żołnierzy na granicy, przychodzą policjanci, czekają pod bramą i temat ucicha
Kiedy niewidomy chłopak przez pomyłkę dotknie kobietę, szybciutko zostaje zgarnięty na komisariat i słyszy zarzuty
Witamy w uśmiechniętej Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Kiedy niewidomy chłopak przez pomyłkę dotknie kobietę, szybciutko zostaje zgarnięty na komisariat i słyszy zarzuty
Witamy w uśmiechniętej Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Super Robin Hood to do dziś jedna z moich ulubionych platformówek.
Wiem, że to koszmarnie niszowy temat i w sumie to #nikogo, więc nawet nie proszę o wykopy, ale jeśli ktoś lubi wspominać tamte czasy to zapraszam do naszego właśnie opublikowanego dokumentu na temat ich twórczości.
PS. Ponieważ wizyta była długa to filmów będzie więcej, teaser wizyty wrzucałem niedawno tutaj.
PPS. Na zdjęciu bliźniaki Oliver dowiadują się właśnie o istnieniu "Złotej Czwórki". O tym też w sumie będzie film. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #pokazmorde #arhneu #retro #dizzy #pegasus #atencja
Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Czemu takie rzeczy mówią mi zawsze #niebieskiepaski ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Jeju, ludzie od Złotej Czwórki... Zazdroszczę spotkania!
@archonik: Bo różowe już nie muszą z racji tego, że swojego masz. Po za tym nie wiem, czy twój różowy przetrwałby zmasowany atak pochlebczy innych różowych do ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)