Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +189
Rzeszów, wiosna 2012 r. Niedawno Tusk ogłosił, że wszyscy będą pracować do 67. roku życia, w wielu regionach Polski zaczynają się poszukiwania gazu łupkowego (jak się okaże, bez powodzenia), za chwilę usłyszymy Koko Euro spoko i będziemy oglądać kompromitację drużyny Smudy. Pamiętacie?
#polska #nostalgia
#polska #nostalgia
Tekicik +2
Na jakiej wysokości robiliście blaty w kuchni będąc wysoką parą? Mam 203 wzrostu, mój #rozowypasek 194 i zastanawiamy się czy 115 cm byłoby ok? Na jakiej wysokości dać wtedy górne szafki? Ktoś ma doświadczenie?
#remontujzwykopem #zwiazki
#remontujzwykopem #zwiazki
#stulejacontent i #przegryw
Tl;dr
Mam koleżankę, którą poznałem na ognisku (koleżanka z klasy moich kumpli). Niech ma na imię Sylwia. Z początku nie byłem nią jakoś zainteresowany, ot zwykła znajomość, widywalismy się co ognisko. Po paru latach jak nie patrzeć była w "paczce" wraz ze swoimi dwoma przyjaciółkami, nazwijmy je Klaudia i Marta.
Miałem z tą dziewczyną parę miłych chwil, właśnie na ogniskach.
Przyszło lato. Kolejne ognisko. Pamiętne.
Przyszło trochę więcej osób, w tym parę koleżanek tego różowego.
A-----l u niektórych dawał już o sobie znać.
Siedziałem przy ognisku, kolega zawołał mnie do altanki.
Patrzę, a tam Marta leci w ślinę z koleżanką z klasy, a obok siedzi Sylwia chyba rozbawiona.
Po całym zajściu pytam jej czy by też tak się mogła całować z dziewczyną.
Ona mi to, że nie, że wolałaby z chłopakiem najpierw.
Wiecie co zrobiłem?
Powiedziałem jej, że kiedyś i na to przyjdzie czas.
Choć nie byłem trzeźwy to postąpiłem w myśl zasady "nie bierze się d--y z grupy"...
A teraz ani d--y ani grupy.
Takie chwile budują nasze życie, a ja nie wykorzystałem okazji by taką chwilę złapać.
#tfwnogf