Aktywne Wpisy
Dobry_Gospodarz +79
Fajny glitch na unlimited food
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
Mirki możecie mi powiedzieć czy ktoś z was używa stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji? Dziewczyna chce skończyć brać tabletki i namawia mnie na tą metodę, która według wielu badań jest nieskuteczna. Uprawia ktoś z was seks z tą metodą i jakie macie wyniki xd?
#seks #antykoncepcja
#seks #antykoncepcja
#mikrokoksy #mirkokoksy
edit: http://www.adidasspecialtysports.pl/weightlifting/weightlifting-shoes (nadal jest 15% off za newsletter
@johnq: Wołam -> łap
@johnq: to zależy. Ja różnicy dużej nie czuję. Na pewno takie buty nie naprawią Ci mobilności, ew. trochę zamaskują niektore elementy, ale jak bioder nie otwierasz to w nich też nie otworzysz :) Moim zdaniem warto jak jarasz się siłownią itd., ale nie za wszelką cenę.
@Zielakrk: dzięki również, na razie nie mam ciśnienia,
Jeżeli nie startujesz w zawodach, to lepiej bez takich butów - one przeciążają staw kolanowy, więc szkoda zdrowia.
Najlepiej do obu ćwiczeń używać butów z twardą podeszwą, a martwy można na boso, jeżeli siłownia zezwala na
Osobiście polecam trening na boso, nawet przy duzych ciężarach - grunt to technika, reszta to pierdoły ;)
@feniks_pn:
@DarkSerge: dziękuję wszystkim za opinie!