Aktywne Wpisy

motilal +65
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja

rychu-nalepa +8
#ukraina właśnie na sadistic widziałem nagranie jak służby rosyjskie łapią jednego z zamachowców w jakimś lesie. Gleba i kolesiowi na dzień dobry odcinają ucho wkładają do ust i każą zjeść. Masakra

Rozwinięcie nawiasu: ("uploaded" !== false || "resolved" !== false || "new" !== false) // prawdopodobnie "!== false", orzełem z JS nie jestem.
Tobie pewnie chodziło o takie coś: ("new" == "uploaded" || "new" == "resolved" || "new" == "new")
OR zwraca pierwsza prawde, lub ostatni falsz. W Twoim przypadku pierwsza prawda bylo uploaded wiec resolved i new zostalo po prosto zignorowane
AND natomiast dziala na odwrot. Zwraca ostatnia prawde lub pierwszy falsz
@qusqui21: A w jakim języku
(a == (b || c || d))<=>a == b || a == c || a == d?@pzn: kurde, a ja tyle razy szukałem dobrego odpowiednika inArray i na to nie wpadłem. Shame on me.
@qusqui21: #!$%@? że w 95% językach jakie istnieją taka instrukcja dałaby taki sam rezultat, ale ok.
@singollo: Gdzie go szukałeś? Bo chyba nie w Google, gdzie ciężko na to nie trafić wyszukując choćby "javascript check if element exists in array"