Wpis z mikrobloga

Generalnie fajnie jest byc singlem. Zero wymagan, pretensji, obowiazkow, rocznic, prezencikow, foszkow, konfliktow, sercowych rozsterek. Do czasu az wieczorem nie zachce ci sie przytulic do kogos na kim ci zalezy i pozostaje ci tylko gorzkie uczucie rozczarowania ktore nie wiadomo jak wlasciwie zapchać.

#gorzkiezale #nikogotonieobchodzipocotopiszesz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Floyt: żeby Cię dobić, dodam, że i w związku może nie być pretensji, jak się z kimś dotrzesz i dobrze go poznasz. A wymagania stają się naturalną codziennością wynikającą z chęci pomocy drugiej stronie.

Tyle. Dość bycia świnią na dzisiaj.
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: Tylko dlaczego taką dobrą wiadomośc opatrujesz komentarzem że mówisz to po to "żeby kogoś dobić" i że jesteś "świnią"?

Przecież to raczej podnosząca na duchu informacja...

A poza tym twoje słowa jeszcze uzupełniłbym o jeden niezbędny warunek - każda osoba ma niezbędny zakres prywatności i tylko swojej przestrzeni, i nie siedzą sobie nawzajem cały czas na głowie...
  • Odpowiedz
@raj: Slonce,(no offence intended) bo mialem wtedy bol samotnosci. Poczulem sie wtedy opuszczony przez caly swiat. Wiem ze to taka chwilówka wtedy. Ale jednak.
  • Odpowiedz
@raj: po prostu w takiej sytuacji mój komentarz był bardzo nie na miejscu- toż związek miał ograniczać, żeby singlowanie było lepsze. A tu ups, nie ogranicza, więc jestem świnia burząc ten obrazek ;)

A tak serio: nie ma tak, że jeden stan jest lepszy od drugiego. Mam taką głupią teorię, że dopiero jak się człowiek nauczy być sam, to może być szczęśliwy z drugą osobą. A każdy z tych stanów
  • Odpowiedz