@6gcqG9nN58zhTK: @pesia: serio? lol, ja zawsze myślałem, że jak on chce mi zaplanować aktualizacje na 3 w nocy to muszę zostawić włączony komputer na noc :/
@mafi20: @6gcqG9nN58zhTK: @pesia: @cyper: Jak sobie z tym poradziliście? Bo ja kiedyś walczyłem i nawet jakośto zrobiłem że komp się już sam nie odpalał, ale teraz po reinstalce systemu nie umiem zrobić tego znowu i odpala się ( ͡°ʖ̯͡°)
@mafi20: @pesia: @Publius: Związane to jest prawdopodobnie z automatycznymi aktualizacjami. System może być wybudzany również przez aplikacje, jednak najczęściej to robi z powodu: 1. Instalacji aktualizacji 2. Przełączenia z trybu uśpienia do hibernacji Czasem na niektórych komputerach system może się zawiesić podczas próby dokonania punktu drugiego.
Sprawdźcie sobie następującą opcję w Ustawieniach systemu -> Aktualizacja i zabezpieczenia. Po zmianie poniższej opcji system będzie przypominał o
#windows10
źródło: comment_speA0vAYvdOfIpgxx7b6tif9hbja1hmS.jpg
Pobierz1. Instalacji aktualizacji
2. Przełączenia z trybu uśpienia do hibernacji
Czasem na niektórych komputerach system może się zawiesić podczas próby dokonania punktu drugiego.
Sprawdźcie sobie następującą opcję w Ustawieniach systemu -> Aktualizacja i zabezpieczenia. Po zmianie poniższej opcji system będzie przypominał o
źródło: comment_rt2XHOpRHEg6dYiTuSbtKliUXFnXRNYS.jpg
Pobierzźródło: comment_Y9iy8n9O8uaIdOrW6WOzqsAwa8ZfF5dn.jpg
Pobierz