Wpis z mikrobloga

Czy są tu fanatycy/znawcy sprzętów typu #tv #telewizory ?
Interesuje mnie około 42'', tv będzie często podpinany do lapka, ważne aby dobrze działał smart tv i nie miał problemów z odpalaniem youtuba i innych playerów. Nie korzystam z żadnych konsoli. Bonusem może być nagrywanie na usb. Osobiście skłaniam się ku Panasonic TX-42AS500E lub LG 42UB820V
#zakupy #technologia
  • 13
  • Odpowiedz
@sensei_: @highlander: Jakoś nie mam przekonania do Toshiby. Interesuje mnie właśnie coś w fullhd (samsung, panasonic, sony) Ale im więcej czytam tym gorzej coś wybrać, a tu sie coś nie aktualizuje, inne się zawieszają, w innych smart chodzi jak muł itd. Nie mam pojęcia co wybrać (,)
  • Odpowiedz
@mor3nko: sony philips odpuść. Ich tv mają androida który ledwo chodzi. Samsung, lg, mają bardzo fajny soft. Co do Panasonica to jest ok pod warunkiem, że weźmiesz model z FirefoxOS.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@highlander: nie mam pojecia czym jest chromecast. Ale telewizor nie moze byc uzalezniony od lapka aby cos poogladac online. Wiec brak smart tv odpada.
@highlander: pisze aby olac lg a
@ksiak: natomiast ze lg jest spoko. Badz tu madry. Moze poszukam jakiegos bazowego sony
  • Odpowiedz
@mor3nko: mam LG z webos 1.4 LG olalo w 2015 roku telewizory z 2014 i nie dało update do webos 2.0 taka super firma.

chromecasta ovslugujesz za pomocą telefonu z androidem/tabletu/laptopa
  • Odpowiedz