Wpis z mikrobloga

To jeszcze male #chwalesie zeby bylo wiadomo z kim macie do czynienia ;> jestem amatorem, ale zawzietym. Nie ma piekniejszego dzwieku na swiecie niz strzelajaca migawka a kazdy z tych maluchow brzmi zupelnie inaczej! (i mam nadzieje ze obecnosc rozowego instaxa potwierdza moj #rozowypasek ) #kolekcja #fotografia #fotografiaanalogowa #aparat #aparaty
ps. dekielki zdjelam na chwile, zeby aparaty sie ladnie prezentowaly :)
Pobierz
źródło: comment_o4waNzCemGyi3UxlsIO8B5LVbSP8NJCi.jpg
  • 83
@Uogolnienie: fajna kolekcja, plusik za fajne hobby :) tak tylko leza na polce czy robisz nimi czasami zdjecia? Lubie popaczac na takie rzeczy, ale jak juz mam robic to czyms konkretniejszym:D a sony A7 + manualny obiektyw i tak wyglada wystarczajaco hipstersko a daje mi swietny obrazek. Myslalas o uzyczaniu aparacikow do jakiejs sesji?:>
@miczuu: dziekuje :) kolekcja ma niecaly roczek, wiec nie jest jeszcze w pelni wykorzystywana, ale tak, kazdego juz uzywalam. Niektore lubie bardziej, niektore zostana dla ozdoby (ale o wypozyczaniu nigdy nie pomyslalam nawet, nie wiem czy w ogole by ktos chcial :)
Wczesniej zbieralam stare szkla i dopiero niedawno pomyslalam, ze warto by podpiac je do czegos w klimacie a nie tylko lustrzanki, wiec powoli sie ucze