Wpis z mikrobloga

Kupuje jutro telewizor więc od razu trzeba kupić konsole. Byłem zdecydowany na PS4, ale poczytałem trochę wykop i już sam nie wiem. Nie taguje ps4 bo nie chce gównoburzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powie mi coś o co chodzi z tym xbox live gold oraz ea access? Czym one się różnią? Są jakieś kody zniżkowe? Tu i tu niby jakieś gry co miesiąc ale nie do końca ogarniam na ile są te gry i gdzie są lepsze tytuły.

Wszyscy znajomi polecają PS4 więc mam nadzieję, że się mylą :D
#xboxone
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lucek091: Dobra a tak poważnie to sam do końca nie wiem. Aczkolwiek wg mnie ps4 ma lepszy pad (na początku wydaje się ciężki ale jak się przyzwyczaisz to zmienia postać rzeczy - on taki ma być)

Właściwie to zależy w co chcesz grać. Bo kupując ps4 nie pograsz np. w halo. Plusem ps4 jest na pewno to że jest bardziej popularniejsze :)
  • Odpowiedz
@lucek091: co miesiąc masz 2 darmowe gry. Jak masz wykupione Xbox Live. Ea Access to osobny abonament. Kosztuje 80 zł na rok. Można też na miesiąc wykupić. Przez okres trwania abonamentu możesz grać w wszelkie gry od elektroników ale nie nowe. Dobrze jest wykupić na początku gdy się kupiło nową konsole bo odrazu masz dostęp do około dziesięciu tytułów.
  • Odpowiedz
@lucek091: GOLD - abonament, który potrzebujesz do grania on-line. Obecnie co miesiąc dostajesz dwie gry na Xbox One i dwie na Xbox 360( od listopada wszystkie gry z golda na 360 działają również na ONE). Więc dostajesz co miesiąc cztery gry, i to przeważnie co najmniej jeden tytuł wart uwagi. EA ACCESS - Abonament od EA, dostępny tylko na Xboxie. Otrzymujesz dostęp do wielu gier EA, gry kilka miesięcy po
  • Odpowiedz
@gomez100: Tak samo z ps4 jak masz wykupiony playstation plus. Czasami fajne gry a czasami badziewia jak to w marketingu. Ale np. styx mi się spodobał :)

Jak grasz multi to patrz na czym grają twoi znajomi. Ja od siebie polece ps4
  • Odpowiedz