Aktywne Wpisy
Wczoraj czułam się ze sobą dobrze, dziś jak dno się czuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
Jak się czujesz ze sobą?
- Dobrze. 29.4% (62)
- Źle. 26.5% (56)
- Różnie. 44.1% (93)
marcinkaminskicon +214
Mirki z #poznan
Naprawde potrzebuje dorobić sobie kilka zlotych.
Ten miesiac mam wyjatkowo ciezki, do tego zdradzil mnie #rozowypasek co nie pomoglo mi w finansach.
Moze ktos z Was potrzebuje jakiejs pomocy lub ma cos do zrobienia w weekend? Ten jak i nastepny, bo w tygodniu niestety pracuje.
Potrafie wykonywac drobne naprawy, szpachlowac, malowac czy wiele innych rzeczy okołoremontowych.
Znam obsluge komputera, caly pakiet office (nawet podstawy virtual basic w excelu xD)
Naprawde potrzebuje dorobić sobie kilka zlotych.
Ten miesiac mam wyjatkowo ciezki, do tego zdradzil mnie #rozowypasek co nie pomoglo mi w finansach.
Moze ktos z Was potrzebuje jakiejs pomocy lub ma cos do zrobienia w weekend? Ten jak i nastepny, bo w tygodniu niestety pracuje.
Potrafie wykonywac drobne naprawy, szpachlowac, malowac czy wiele innych rzeczy okołoremontowych.
Znam obsluge komputera, caly pakiet office (nawet podstawy virtual basic w excelu xD)
#seriale
Gra o Tron - Kwiecień
@zawszespoko:
GoT - 17 albo 24 kwietnia
House of Cards - 4 marca (cały sezon)
Peaky Blinders - brak daty premiery 3. sezonu poza informacją, że w tym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a na co czekacie w tym roku jeszcze? jakies obiecujące premiery?
The Shannara Chronicles
Colony
Baskets
Legends of Tomorrow
Outsiders
Animals
American Crime Story
Vinyl
11.22.63
Of Kings and Prophets
Damien
Preacher
Outcast
Westworld
Quarry
Pewnie połowa albo i więcej okaże się gniotkami ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale na pewno kilka perełek się znajdzie. Duże nadzieje pokładane są w takich nowościach "Westworld", "Outcast" od Cinemaxa i "Preacher" od