Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +1115
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton

KingaM +5
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
źródło: 930a28e47c4d1d0d
Pobierz

Potrzebuje otworzyć ten plik i zapisać go w wersji X3.
Nie mam pojęcia co jest grane. Mój Corel X7 po prostu nie chce mi zapisać pliku do jakiejkolwiek starszej wersji, jak wybieram np. "Zgodność z X3" to po kliknięciu dzieje mi się tak jak na screenie niżej. Plik nie powstaje, w miejscu napisu tworzą się jakieś śmieci ważące 0 bajtów a opcje "Zapisz jako" jest już niedostępna do wybrania. Tak jakby wciąż coś liczył a nie liczy.
Może ktoś spróbować jak to u niego działa? Z tym, że możliwe jest otwarcie pliku tylko w wersji X7
#pytanie #grafika #design #corel
źródło: comment_F6mVsAR51iH28zbE2awdkKsiO5XQCwaP.jpg
PobierzArkusz z naklejkami.
Chce to ponaklejać na sprzęty jakie ciągle są w użyciu dla innych by mi się nie pogubiły np. baterie i inne takie.
źródło: comment_4yoqcA3yuBc8NplO8Ei1g37Tm5z514t5.jpg
PobierzSwoją drogą widzę, że udało CI się to zapisać w wersji do 12, dziękuję.
Jakim sposobem rozwiązałeś ten problem?
Skoro nie zapiszę Ci tego w wersji 12 bo program mi tego nie zapisuje. Skąd masz wiedzieć jaki mam format? Plik jaki wstawiłem do pobrania
@sorasill: Wyjaśniałem to, występuje błąd programu, który nie pozwala mi zapisać nic co zrobiłem do starszej wersji.