O KURE PATRZCIE JAK MÓJ PIESEŁ SIĘ BOI BO ZBLIŻA SIĘ SYLWESTER I SZCZELAJĄ TYMI PETARDAMI!!!
I BARDZO K---A DOBRZE!
CAŁY ROK CZŁOWIEK WDEPTUJE W PSIE GÓWNA, BO ŻADEN ŁASKAWCA NIE POSPRZĄTA PO SWOIM PUPILU. NIE CHCESZ SPRZĄTAĆ - NA C--J BRAŁEŚ PSA! KTO JEŹDZI NA ROWERZE, ZAPEWNE NIEJEDNOKROTNIE RÓWNIEŻ S--------Ł PRZED PSAMI BEZ SMYCZY I KAGAŃCA.
WIĘC KARWA MACIE ZA SWOJE P---------Y! CHOCIAŻ TEN JEDEN MIESIĄC W ROKU. BRAŁEŚ PSA - BIERZ ZA NIEGO ODPOWIEDZIALNOŚĆ. BOI SIĘ - TO IDŹ DO NIEGO POD ŁÓŻKO Z LODAMI I PIWEM I WŁĄCZ MU JAKIEGOŚ ZAKOCHANEGO KUNDLA ALBO 101 DALMATYŃCZYKÓW!
@desensitization: Dałem plusa mimo, że sprzątam po psie. Akurat mój tak nie przeżywa, jak miałem kiedyś kota to wchodził za łóżko i był spokój. ( ͡°͜ʖ͡°)
@ripp1337: Po prostu nie trawię z-------h wpisów. Skoro ktoś wpadł w psie g---o to wszystkie psy powinny cierpieć. Dobrze, że nigdzie na mieście w ryj nie dostał bo jeszcze życzyłby wszystkim śmierci
@tajniak13: a czego winny jest pies, po którym właściciel nie sprząta? Nie namawiam nikogo do zaprzestania strzelania petard, ale widząc reakcje mojego psa na każdy huk, to jakoś nie cieszy mnie to.
I BARDZO K---A DOBRZE!
CAŁY ROK CZŁOWIEK WDEPTUJE W PSIE GÓWNA, BO ŻADEN ŁASKAWCA NIE POSPRZĄTA PO SWOIM PUPILU. NIE CHCESZ SPRZĄTAĆ - NA C--J BRAŁEŚ PSA!
KTO JEŹDZI NA ROWERZE, ZAPEWNE NIEJEDNOKROTNIE RÓWNIEŻ S--------Ł PRZED PSAMI BEZ SMYCZY I KAGAŃCA.
WIĘC KARWA MACIE ZA SWOJE P---------Y! CHOCIAŻ TEN JEDEN MIESIĄC W ROKU. BRAŁEŚ PSA - BIERZ ZA NIEGO ODPOWIEDZIALNOŚĆ. BOI SIĘ - TO IDŹ DO NIEGO POD ŁÓŻKO Z LODAMI I PIWEM I WŁĄCZ MU JAKIEGOŚ ZAKOCHANEGO KUNDLA ALBO 101 DALMATYŃCZYKÓW!
#sylwesterzwykopem #zwierzaczki #psy #oswiadczenie #boldupy #zwierzeta
Komentarz usunięty przez moderatora
chyba nie, więc dlaczego ma ponosić konsekwencje?
@tajniak13:
Komentarz usunięty przez autora