Aktywne Wpisy
Solipsyzm +424
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
ClaudeSpeed +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zapowiada się ciekawa sesja ze znajomymi.
Na zdjeciu pierwsza czarna karta która wyjalem z góry. Przypadek...? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cardsagainsthumanity #kartyprzeciwkoludskosci #gry #karcianki #grybezpradu #korwin
Czarne karty mają pytania w stylu: „Kiedy ostatnio byłem na kwasie to ___ i zostałem przekształcony w ____ „ Białe kartki – odpowiedzi to rzeczowniki bądź frazy tak kontrowersyjne jak to tylko możliwe. I tak mamy „gejów”, „trzeci świat”, „Sarah
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5857489545. to aukcja na której kupiłem swój zestaw. są też tańsze jeśli nie zależy Ci na pudełku.
@boyar:
inne pytania, inne odpowiedzi ale glownie to zmieniona mechanika gry rozni Lożę od CAH :) najlepiej by bylo pograc w jedna i druga by miec wlasne porownanie :)