Wpis z mikrobloga

• 11
Już są - 1050 kart które mają w dupie poprawność religijna, polityczną, seksualna i wszelkie inne poprawności :)

Zapowiada się ciekawa sesja ze znajomymi.

Na zdjeciu pierwsza czarna karta która wyjalem z góry. Przypadek...? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#cardsagainsthumanity #kartyprzeciwkoludskosci #gry #karcianki #grybezpradu #korwin
BOYAR - Już są - 1050 kart które mają w dupie poprawność religijna, polityczną, seksu...

źródło: comment_gS30M0ObsKOBDG65nOmlKLsFu72PshU8.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@epi: w dużym skrócie : W każdej rundzie, jeden gracz zadaje pytanie z losowo wyciągniętej czarnej karty a pozostali gracze wybierają najzabawniejsze odpowiedzi z 10ciu białych kart trzymanych w ręku.

Czarne karty mają pytania w stylu: „Kiedy ostatnio byłem na kwasie to ___ i zostałem przekształcony w ____ „ Białe kartki – odpowiedzi to rzeczowniki bądź frazy tak kontrowersyjne jak to tylko możliwe. I tak mamy „gejów”, „trzeci świat”, „Sarah
BOYAR - @epi: w dużym skrócie : W każdej rundzie, jeden gracz zadaje pytanie z losowo...

źródło: comment_xNyRnqvrIUU0tQmxLD92BaTrl9Fm9PdN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@rzeznikmocy: niestety nie wiem bo nie miałem okazji zagrać w lożę a co do CAH to dopiero dzisiaj je dostałem więc rowniez nie miałem czasu poznac wszystkich kard. Najszybciej chyba będzie jeśli zapytasz twórców loży skąd brali teksty - czy to są ich własne czy też tłumaczenia CAH.
  • Odpowiedz