Wpis z mikrobloga

Mirki, doradźcie mi - gdzie tanio [cena 100-300 zł] kupię ciemny garnitur, taki ze zwężanymi spodniami, bez żadnych niepotrzebnych wzorków? Po prostu ciemny, najlepiej czarny albo bardzo ciemno niebieski garnitur, klasyczny na studniówkę, młodzieżowy. Mam 22 lvl, więc też żebym nie wyglądał za bardzo jak dzieciak, tylko elegancko.
Zależy mi na tym, aby był taki jakby "zwężany", czyli żebym wyglądał w nim smukło, a nie jak prostokąt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój wzrost 173 cm, jeżeli chodzi o koszulki to noszę M'ki. Pomóżcie, na OLX i Alledrogo nie widzę nic ciekawego, same kiczowate garnitury. Są fajne ale dla wysokich gości (,). Dostałem zaproszenie na studniówkę i pasuje iść, bo rozowypasek bardzo miły i ładnie prosi.

Wykop już nie raz mi pomógł ( ͡º ͜ʖ͡º)

#pytanie #pytaniedoeksperta #ubierajsiezwykopem
  • 5
@Krakauer: w styczniu będą wyprzedaże studniówkowe ale za 300zł to nic sensownego nie wyłapiesz raczej... Może kup jakiś fajny spodzień i osobno marynarkę jakąś casualową?
@Krakauer: Przede wszystkim nie szukaj w sieci, garnitur trzeba założyć. Za 100-300 zł to raczej kupisz marynarkę niż garnitur, chyba, że w sklepach odzieżowych np. w jakichś halach targowych coś byś znalazł, ale wątpię, że za 300 zł. A co do kroju, to on nazywa się taliowany i jest właśnie dla chudzielców.