Wpis z mikrobloga

Mircy, postanowiłem zostać bohaterem we własnym domu i posprzątać #mieszkanie (raz w roku trzeba, a czasu mało zostało). Ale posprzątać tak porządnie, a nie jak zwykle, że "hehe mati weź ludwikiem wszystko".

Powiem Wam, mircy, #!$%@? robota. Mieszkanie nagle zrobiło mi się wielkie jak chałupa Leszke, powierzchni poziomych mam chyba tyle, że piętnaście boisk piłkarskich to za mało, i na dodatek okazało się, że na pionowe też się brudzo.

Już na wstępie udało mi się zaliczyć strzał z Cifa w oko. 4/10, bo nadal widzę i potrafię sobie wyobrazić gorsze wytryski ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jeżeli Wam na co dzień jakiś różowy ogarnia takie rzeczy, to szanujcie motzno i pomagajcie. A ja wracam do pracy.

#sprzatajzwykopem #gorzkiezale ##!$%@? #dom
  • 7
@wonsz_smieszek: Ja niestety muszę sprzątać całkiem często, bo mam alergię na kurz ;_; jeżeli bym tego nie zrobił i ten kurz nagromadziłby się, to ktos inny musiałby sprzątać za mnie, bo ja nie dałbym rady :D smutne życie alergika
@wonsz_smieszek: z bałaganu to mam tylko masę kartek i skarpetki pod łóżkiem, ale to mi jakoś specjalnie nie przeszkadza :D no i fakt - sprzątanie jest strasznie męczące, ale odkąd robię to regularnie, to jakby mniej to odczuwam

bo nadal widzę i potrafię sobie wyobrazić gorsze wytryski

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)