Aktywne Wpisy
Ciemny009 +6
Myślicie że oświadczyny w wieku 23/24 lat po ponad 6 latach związku to dobry czas czy za wcześnie/późno? Różowy wie że to max na co się zdecyduje to narzeczeństwo, umowy cywilno prawnej, potocznie zwanej dla zmylenia przeciwnika małżeństwem nie chce zawierać, ona to akceptuje. Chcemy lecieć w tripa na kilka miesięcy do Azji pod koniec roku i wtedy chciałbym to zrobić.
#zwiazki #rozowepaski
#zwiazki #rozowepaski
PierdekAlonso +111
Pięknie się patrzy na ten kwik socjaluchów, bo konfederacji rośnie poparcie w sondażach. Dalej platfusy licytujcie się z PiSem na socjal i dopłaty do wszystkiego to zaraz konfederacja będzie miała 20%. Kto za to zapłaci? Kredyt 0%, babciowe XDDDDDD Tusk liberał #konfederacja #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #polityka
Powiem Wam, mircy, #!$%@? robota. Mieszkanie nagle zrobiło mi się wielkie jak chałupa Leszke, powierzchni poziomych mam chyba tyle, że piętnaście boisk piłkarskich to za mało, i na dodatek okazało się, że na pionowe też się brudzo.
Już na wstępie udało mi się zaliczyć strzał z Cifa w oko. 4/10, bo nadal widzę i potrafię sobie wyobrazić gorsze wytryski ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeżeli Wam na co dzień jakiś różowy ogarnia takie rzeczy, to szanujcie motzno i pomagajcie. A ja wracam do pracy.
#sprzatajzwykopem #gorzkiezale ##!$%@? #dom
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@wonsz_smieszek: to uważaj z kretem.... xD