@Trollunio: warto, serio, zupełnie inny niż wszystkie. @Pyrobombus: na wotsie masz zakazane boty, jest specjalny skrypt jesli używasz bota automatycznie pojawia się świnka nie do #!$%@? i Cie kasuje :)
@Pwner: To o botach mnie trochę przekonuje ;-) Jest pvp? Duży mnożnik exp? Mapa real? Jeśli mam sobie sam sprawdzić, to to zrobię, ale nie ukrywam, że będę wdzięczny za te informacje :-P
@Trollunio: jest pvp, mnożnik uzależniony od poziomu, ale gra dobrze zbalansowana, wystartowal niecaly miesiac temu ale byly i poprzednie edycje. Mapa w 100% własna i niepowtarzalna za co ją uwielbiam, jedyna w swoim rodzaju zrobiona ze smakiem. Mój nick Hawk, jak coś to daj znać. Wszystkie info masz na www.wots.pl
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
#tibia
@Pyrobombus: na wotsie masz zakazane boty, jest specjalny skrypt jesli używasz bota automatycznie pojawia się świnka nie do #!$%@? i Cie kasuje :)