@szysztopf: #!$%@? przecież mówi mi o jakiejś osobie która stoi za mną to normalne, że się obejrzę i chociaż się przywitam bo nie chcę wyjść na buca, zwłaszcza, że to jej przyjaciółka.
Laski które wstawiają takie obrazki są #!$%@?ęte i tyle.
@szysztopf: Jest naprawdę mnóstwo kobiet w klimatach post-zawodówkowych, nie mówię "Karyn", ale takich zwykłych, mało rozgarniętych babeczek, dla których w tych komunałach i bzdurach znajduje się jakaś prawda objawiona. Ktoś musi słuchać załączonej muzyki, spróbuj zrozumieć tekst...
@eMac1ek: za każdym razem jak słyszę jakieś nowe polskie gówno i myślę że gorszego być nie może to nadchodzi kolejny hit i puka w dno od spodu... ciekawe co przyniesie 2016...
@szysztopf: Są takie, które wierzą w takie bzdury. Egotystyczne ("facet musi się starać i mnie dopieszczać, komplementować i podziwiać, bo zasługuję na wszystko co najlepsze"), leniwe ("jestem idealna jaka jestem", stąd hasło zołza noszona jako swoisty 'badge of honour') i wymagające ciągłej atencji, 1000% zaangażowania i ciągłego dopieszczania ("jakbyś mnie naprawdę kochał...").
Nie chcą kochać tylko być obiektem adoracji i uwielbienia.
@obraza_majestatu: W takim przypadku zdecydowanie lepiej chyba zainwestować w samochód, ot choćby np. MB R129. V8 swoje pali, ale wyjdzie chyba i tak tanie, a jeszcze pojeździć można i nie wystawi Cię do wiatru ( ͡°͜ʖ͡°)
#rakcontent #patologiazewsi
Laski które wstawiają takie obrazki są #!$%@?ęte i tyle.
Nie chcą kochać tylko być obiektem adoracji i uwielbienia.
Omijać szerokim łukiem.