Wpis z mikrobloga

@Dr_Snaut: Nigdy ich nie słuchałem, ale fenomen jestem w stanie zrozumieć. Po prostu kox dziwki alko i rock&roll, jednym to pasuje innym nie ...fajnie, że świat jest kolorowy i każdy może znaleźć dla siebie coś fajnego. Nie kumam na przykład fenomenu Adele, a to nie oznacza, że kobieta nie sprzedaje pirdyliardów płyt i jest idolem dla wielu.
  • Odpowiedz
@Dr_Snaut: Motorhead robił dobrą muzykę w swojej kategorii, a osobistą popularność Lemmy'ego nakręca fakt, że wielu fanów tej muzyki to pryszczate, zakompleksione gówniaki, który marzą o tym, żeby popić, poćpać i poruchać, więc jego życiorys im imponuje.
  • Odpowiedz
. Męczyło mnie słuchanie jego charczenia. Dla mnie zawsze brzmiał jakby konał.

@Dr_Snaut: Ciebie męczyło, a innym to się mogło podobać. Takie życie Bożenko. Pewnie pojawią się zaraz głosy hurr durr brudasy hehe seba co nie? Nie ma to jak polskie discopolo jesteeeś szaloona
  • Odpowiedz
Nie kumam na przykład fenomenu Adele, a to nie oznacza, że kobieta nie sprzedaje pirdyliardów płyt i jest idolem dla wielu

@zoombie: Ma mega zajebisty głos
nie mój klimat, ale rolling in the deep zdarza mi się przesłuchać
trebeter - > Nie kumam na przykład fenomenu Adele, a to nie oznacza, że kobieta nie s...
  • Odpowiedz
@Dr_Snaut: W sumie moge sobie wytlumaczyc popularnosc - w gimnazjum zawsze jest ten moment buntu, jedni ida w strone HH, a inni w strone mroku i Rock and Rolla. Jeszcze THPS2 wypromowalo ich jedyna dobra piosenke.

Ale juz smutkow i placzow nad tym, ze umarl nie ogarniam xD Gosc cpal, chlal i ruchal cale zycie, do ilu mial dociagniac, setki? xD
  • Odpowiedz
@kuban99: Takim idolem z okresu młodzieńczego buntu był Axl Rose. Lubię jego teksty, może nie jest to jakaś głęboka poezja ale są całkiem dobre i zawsze fajnie wpasowane rytmicznie w utwór. Miałem też epizod z kultem Jimmy'ego Page'a. Teraz już nie mam takiej ikony, w którą byłbym jakoś zapatrzony, to już nie te lata. Słucham dużo rzeczy. Od chórów, przez rocka, elektronikę po jakieś eksperymentalne cuda. Staram się nie ograniczać.
  • Odpowiedz