Aktywne Wpisy
Kagernak +293
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
Słyszałem też że linux lepiej się sprawuje na troszke przestarzałym sprzęcie, więc chciałbym spróbować.
No i najważniejsze pytanie po co was wołam, to jako że tych linuxów jest troche, który mam zainstalować i który jest najlepszy? :D
Wołam też #programowanie bo wy używanie linuxa to się znacie, nie obraźcie się na mnie.
#linux
A Gentoo to bait (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Najkon: mint mint potem debian i raczej "niżej" nie zejdziesz
Debian fajna sprawa, z chęcią bym wrócił, ale... No właśnie, jest parę przeszkód (╯︵╰,)
A co do samego działania systemu, przeglądarki i takich pierdół, działa wszystko zauważalnie szybciej na linuxie? Bo często jak odpale np. stream, do tego kilka kart, youtube to moj komputer szaleje :<
w sumie vim jest jak pasztet z zajebistym wnętrzem