@jimmyF: Powinno być jakieś zadośćuczynienie. Ja się cieszyłem że odpiąłem kartę od konta parę dni temu. Tylko co z tego jak można zobaczyć historię zakupów i tam też są ostanie numery karty ( ͡°ʖ̯͡°)
@ozo989: @jimmyF: @WillyHack: Tu już nie chodzi o rekompensaty, ale bezpieczeństwo danych. Mogą Wam przecież cały hajs z konta bankowego ściągnąć w tym momencie, bo przy takiej awarii to się nie zdziwię, jeśli i do takich danych się dokopią.
@Hardporecorn: ja mam karte wirtualna z ING podpięta i przelane tam 200zł chyba wiec to nie jest problem, ale bardziej zastanawia, że taki wypływ danych im się trafił
@WillyHack: Panowie hakiery zapowiedziały atak, gdzieś było podawane, że leci z Chin. To nie jest problem spowodowany ze strony Gabena, tylko po prostu ktoś próbuje zepsuć Steama. Podobno PSN też leży.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
wejdźcie sobie z karty incognito gdzie nie jesteście zalogowani
to jest horror jakiś, mam karte podpieta, nie moge odpiac bo nie moge wejsc na swoje
za taki wyciek powinni ostro przeprosic
#steam